Utmaning

En naprapatklinik i Stockholm kontaktade Solvify.se med ambitionen att öka sin synlighet online, särskilt inom områdena naprapati, stötvågsbehandling och idrottskador i Östermalm och Ekerö. Trots deras expertis inom dessa områden, kände de att deras online närvaro inte återspeglade deras kompetens och de kämpade med att nå ut till potentiella patienter.

Strategi

Solvify.se konstruerade en anpassad SEO-strategi med målet att förbättra klinikens placering på sökmotorer för relevanta sökord. Vi identifierade viktiga fraser inom varje terapiområde samt lokala sökord för att maximera deras synlighet i Östermalm och Ekerö.

Approach

Genom att göra en djupgående granskning av klinikens webbplats, identifierade vi nyckelområden som behövde förbättras för att optimera SEO, inklusive webbplatsens struktur, innehåll och användning av sökord. Vi utformade också en lokal SEO-strategi för att förbättra deras synlighet inom deras specifika geografiska målområden.

Process

Processen innebar ett nära samarbete med naprapatkliniken för att förstå deras unika behov och förväntningar. Vi genomförde optimeringar på deras webbplats, skapade relevant och engagerande innehåll, och implementerade en effektiv SEO-strategi baserad på utvalda sökord och fraser.

Resultat

Tack vare Solvify.se’s insatser, förbättrades naprapatklinikens online närvaro dramatiskt. De rankade högt på Google för alla sina specifika sökord och deras synlighet i Östermalm och Ekerö ökade signifikant. Denna ökade synlighet online har resulterat i en större tillströmning av nya patienter.