Utmaning

En framstående advokatbyrå tog kontakt med Solvify.se med ett tydligt uppdrag – att öka deras online närvaro inom områdena familjerätt, delad vårdnad, bodelning och arvsrätt. Parallellt med detta, ville de också förbättra sin synlighet för brottmål och Målsägarbiträde inom Stockholm.

Strategi

Solvify.se tog fram en skräddarsydd SEO-strategi för att förbättra advokatbyråns placering på sökmotorerna. Vi identifierade relevanta nyckelord och fraser för varje rättsområde och skapade en plan för att integrera dessa effektivt in i advokatbyråns digitala plattformar.

Approach

Vi utförde en omfattande granskning av advokatbyråns webbplats för att identifiera och adressera eventuella brister i dess struktur, innehåll och SEO. Vi förbättrade webbplatsens struktur och navigering, skapade högkvalitativt, optimerat innehåll, och stärkte deras lokala SEO för att maximera deras synlighet inom Stockholm.

Process

Vår process involverade ett tätt samarbete med advokatbyrån för att förstå deras unika behov och förväntningar. Vi optimerade deras webbplats och skapade en SEO-strategi som fokuserade på deras specifika rättsområden. Vi säkerställde att varje uppdatering och förändring var i linje med deras övergripande varumärkesbild och affärsmål.

Resultat

Resultaten av Solvify.se’s insatser överträffade förväntningarna. Advokatbyrån rankade inom topp 1-3 för alla sina specifika sökord, vilket dramatiskt ökade deras online synlighet och resulterade i en stadig ström av nya förfrågningar. Deras framgång fortsätter att växa för varje dag som går.

Driver du en advokatfirma och vill synas mer?

Just nu har Solvify kapaciteten att ta emot en ny advokatbyrå. Driver du en advokatbyrå i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Kontakta oss på Solvify.se och låt oss hjälpa dig att uppnå samma framgång.